Testinosto – niitä olen tehnyt tosi harvoin

Nostomotivaatio on aivan loistokas ja kerrankin on aikaa ajatella etenemistä aika rauhassa. Yleensä olen aina treenannut johonkin kisaan kauheaa vauhtia ja jättänyt testinostotkin väliin. No kun nehän olisi vieneet jonkin suunnitellun treenin tilan ja kenties vienyt voimat useammaksi päiväksi. Juu, kuulostaa tosi huonolta selitykseltä. :D

Siispä tänään päätin tehdä testinoston tempauksessa 16 kg:n kuulalla.

Lähdin vähän soitellen sotaan, enkä ollut kerännyt tsemppiasennetta etukäteen, kuten yleensä yritän tehdä tavalliseenkin treeniin. Kepulikonstina kaivoin esille sen aivan ensimmäisen liftari hupparin. Ehkä se vähän auttoi asennoitumaan tai ehkä ei, mutta tulipa hyviä muistoja mieleen. :)

Lift me up

Lämmöt ilman kuulia, vaalean punaisella ja sinisellä ja niiden jälkeen kaivoin jopa videokameran esille todella pitkästä aikaa.

Jotenkin väsähtäneessä fiiliksessä aloitin, mutta päätin, että teen mitä olin jo päähäni saanut. Ei se loistokkaalta tuntunut, mutta toisaalta nostin 6 minuuttia ja vain 15 toistoa vähemmän kuin ennätykseni. Hei ei huonosti ollenkaan! No ei varsinkaan, koska minä teen ennätykseni aina kisoissa ja aika tavalla parempina kuin kotioloissa yksin nostaen, enkä nyt ole treenannut niin tavoitteellisesti kuin kisoihin.

Videokamera oli aivan loistava idea, koska se jos mikä näyttää missä mennään. Parasta mitä liikkuva kuva tänään näytti oli se, että keltainen kuula ei NÄYTÄ ollenkaan painavalta. Se liikkuu kohtuullisen sulavasti ja parannuskohteet on ehdottomasti ehkä selvät. :)

Vaan mihinkäs minä nyt treenaisin? No eikö joku kisa jostain löydy… Niin tai otan sittenkin sitä aikaa ja treenaan kohti toistotavoitetta. Jestas mikä idea. :D

Hei kirjoitin liftariblogiin jutun äitiysloman aikaisesta treenaamisesta. Se löytyy täältä.

Juu, prinsessalla lienee tukevasti omat mielipiteensä äiskän treenaamisesta ja kisaamisesta. :D

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: