Lift Me Up kahvakuulatreenit nyt Vaasassa!

Lift Me Up ry on kahvakuulaseura, jolla on jäsenilleen ilmaiset treenit Helsingissä. Tästä eteenpäin ne toteutuvat myös Vaasassa! :)

Vaasassa treenipaikkana on Huutoniemen koulun piha ja ajankohta ainakin aluksi torstaisin klo 19. Siellähän ollaan nostettu jo kolme viikkoa, mutta tästä eteenpäin kyse on liftaritreeneistä.

Helsingissä treenit ovat avoimet seuran jäsenille ja otetaan sama tapa Vaasan treeneihin vuodenvaihteesta lähtien. Seuran jäsenmaksu on 30 euroa, mutta nyt loppuvuoden aikana jäsenyys on vapaaehtoinen.

Seura on perustettu 2012, mutta olen itse ollu Liftari alusta lähtien eli jo kun Kukka Laakso valmensi kahvakuulajoukkuettaan ennen seuratoimintaa. Lift Me Up toimii Suomen Painonnostoliiton alaisuudessa ja monet nostajista myös kilpailevat aktiivisesti. Lift Me Up:lla on blogi ja Facebook sivut, joilta löytyy ajankohtaista asiaa ja paljon tietoa kahvakuulan nostamisesta. Vaasan treeneistä on taatusti juttua myös tässä henkilökohtaisessa blogissani ja blogin fb sivuilla.

Lift Me Up treenit perustuvat kahvakuulan nostamiseen hyvällä tekniikalla ja siihen treeneistä saa apua. Yksittäisillä treeneillä tulee jatkossa olemaan omat teemansa, jotka perustuvat kahvakuulanostamisen perusliikkeisiin.

Treeneihin kannattaa ottaa mukaan pyöreän(!) kahvakuulan lisäksi rannesuojat ja aika tasapohjaiset kengät.

Tervetuloa nostamaan kuulaa! :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: