Kuusamon LC SM kisojen inspiroimana

Tänään oli se päivä, kun Kuusamossa nostettiin kuulaa LC SM-kisoissa. Minulla meni nämä kisat ohi aika täysin sen takia, että vauvan äitinä olen ollut välillä vähillä unilla ja treenaaminen ei silloin ole ihan tehokasta. Tänään itse asiassa on ollut erityisen väsynyt päivä olemattomien yöunien takia, mutta se ei estä inspiraatiota suorastaan poreilemasta. ;)

Juu, on ihan hirvittävä hinku treenata. Harmittaa jonkin verran olla tällaisessa salittomassa tilanteessa ja kuulatreenien lisäksi aika tyhjän päällä suunnitelmien suhteen. Mitä kannattaisi tehdä ja missä ja millä ajalla? Siinä on kuulkaa kysymystä kerrassaan. Paikallani en pysty olemaan, mutta millä tavalla tämän kaiken treeni-inspiraation saisi parhaiten käytettyä hyväksi?

Kuula nousee huomenna. Se on tempaustreeni 8 – 20 kg:n kuulilla lämmittelystä viimeiseen pisaraan tai jotain. :) Mutta mitkä asiat tukisi eniten kuulatreenejä ja sitä minkälaisia nostotavotteita siintää mielessä?

Ei ole kristallipalloa, johon voisi kurkistaa, mutta ainahan voi tähyillä mankattujen kahvojen läpi ja pohtia syntyjä syviä. :D

Kahvakuulat

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: