Viikko hienoa syksyä

Mikä tätä viikkoa kuvaisi? Mietin hetken, mutta yhtä isoa asiaa ei ole, kun onkin monta hienoa juttua. :)

Tällä viikolla olen kävellyt lenkkejä tiuhempaan kuin missään vaiheessa kesällä. Syksy silloin, kun vettä ei sada, on aivan parasta aikaa kulkea vaunulenkeillä koiran kanssa. Kertaalleen vaunuttelija nukkui niin pitkään, että jatkoin lenkkiä pihassa vaaleanpunaisella kuulalla. Miksipä ei ja päätin kuitenkin pitää vastuksen kevyenä.

Lift Me Up treenit siirtyi sopivasti lähes kaatosateisena iltana sisälle Teeriniemen koulun saliin. Olipa loistava ajoitus! Ja siis mikä loistava porukka, kun noin vaan alkoivat tempaamaankin melkein luvatta. Että voi tunti hujahtaa hetkessä. Ensi viikolla taas uudestaan!

Herkuttelukin on kuulunut tähän viikkoon. Leipomaan en ehtinyt tai itse asiassa keksinyt tekosyytä, joten keittiön tuotokset on pysyneet todella terveellisellä linjalla. Jatkukoon sama syksyn linjana.

Mainio viikko, ihan tosi mainio viikko ja ensi viikko tuo sitten uusia tuulia muualtakin kuin pohjoisesta ilmansuunnasta. :D Sitä ennen ehdin kyllä vetää oman kuulatreenin tänään, kun penkkipunnerruslihakset ei ole enää vänkää vastaan.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: