Keskikehon uudelleenrakennus alkoi tästä

Tänään tein ensimmäisen core treenin kokonaisvaltaisessa treeniohjelmassa, joka vaiheittain tähtää 2016 vuoden biathlon kisaan! Kyllä vain, nyt ollaan liikkeellä rehellisesti kohti tavoitetta, välitavoitteen kautta eli joulutempaus tapahtuu 19.12. :)

Prinsessan syntymästä tulee tällä viikolla 11 kk ja tämän päiväiset liikkeet olivat ensimmäiset varsinaiset vatsalihasliikkeet, joita on tullut tehtyä. Kyllä kuulkaa lihakset tärisi ja heitti sellaisen hien päälle, että lieneekö tuskanhikeä pelkästä ajatuksesta, että nyt ollaan aivan alkutekijöissä. Tottakai kahvakuulatreeni on jonkin verran teettänyt töitä vatsalle, mutta silti ollaan hurjan kaukana siitä ajasta, kun vedin voimapyörällä aivan lattiatasoon ja siitä takaisin ylös. Voimapyörää ei siis kaivettu esiin vaan kaikki liikkeet ovat kehonpainolla niin, että apuvälineinä tänään oli vain jumppapallo, niin ja leuanvetotanko, kun tein jalkojennostoja siinä roikkuen.

Jumppapallo

Vaikka syviä vatsalihaksia olen tehnyt, niin se ei ole tuntunut todelliselta treeiltä. On hassua olla hiljaa paikallaan ja näyttää poissaolevalta, vaikka oikeasti tekeekin töitä. No nyt ei enää näytä laiskottelulta. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: