My morning gym – aamuaurinkoenergiaa

Viikko on ollut vähintäänkin erikoinen ja tällä kertaa syynä on olleet erityisesti työkuviot, mutta myös arjessa oman treeniajan löytäminen juuri nyt, kun olin aloittanut tiiviimmän treenitahdin. Tänään päätin heti aamulla paikata eilisen tekemättömän yläkropan kestovoimatreenin. Keittelin ensimmäiseksi aamupuuron ja jonkin ajan kuluttua nappasin mukaani pahasti pölyttyneen trx:n, kameran ja lähinnä itseni. :) Niin ja koiran!

Olipa raikasta ja fiilis nousi kohisten välittömästi. :)

Ring row meiningillä alku näytti heti miltä tuntuu tehdä asioita, joita on tehnyt edellisen kerran ehkä kaksi vuotta sitten. Matka takaisin aiempiin suorituksiin on pitkä… Mutta sen ei saa antaa masentaa, kun tämä hetki on tässä ja jokainen toisto on eteenpäin. Eikö? Antaa siis trx:n roikkua seuraavallakin kerralla noin alhaalla ja jos nyt jäin seitsemään toistoon kerralla, niin seuraavalla kerralla se on vähintään 4*8 toistoa.

Tein koko treenin punnerruksia lukuunottamatta terassilla. Punnerrukset tein pihassa alimpaan rappuseen nojaten. Oli_muuten_kova_juttu yrittää punnertaa kunnolla 4*14 toistoa. Kaksi viimeistä jäi kymmeneen, koska itsepäisesti pidin itseni oikeassa asennossa, enkä sisultani suostunut huijaamaan. Ensi viikolla menee joka kerta se neljätoista toistoa.

Kun pääsin ohjelmassa erinäisten vaiheiden kautta pystypunnerrukseen saakka, niin siinä vaiheessa iski todellinen nöyryys – pakotettu sellainen. Tangon päissä oli ensimmäisellä kerralla vitoset, toisella 2,5 kg ja kahdella viimeisellä minimaaliset 1,25 kg. Kuinka noloa voi olla tunnustaa tuollaista? No eipä sentään jäänyt pelkäksi tangoksi, jos yritän itseäni jotenkin lohduttaa. :D

Mutta siis kerta kaikkiaan upea aamu oli treenata lintujen laulaessa ja vällä autojen hurahdellessa ohi. Ehkä joku näki pakerrukseni, mutta en välittänyt siitä.

Onneksi hieno aamu ei lipsahtanut hukkaan. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: