Salil vika

On se vaan eri asia mennä salille toteuttamaan valmista treeniohjelmaa kuin että sinne vain “menee”. Onhan sekin jotain, että vaikka nostaa penkistä ja kyykkää vähän, mutta treeniohjelmalla sitä vaan keskittyy ja tekee parhaansa joka kerta. Tämä oli siis toinen kova treeniviikko Teemu Kuusisaaren tekemällä ohjelmalla.

Itse asiassa eilisen treenikerran piti olla jo toissapäivänä, mutta se ilta sujui minigolfseuran kauden päättäjäisissä. Siispä kestovoimaa hankkimaan heti kun ehti mars! Lipsahti heti soutulämmittelyn päätteeksi saliselfie soututilan lempeässä hämärässä. :)

Jatkuvaa sopivaa itsensä haastamista, sitä nämä pari viikkoa ovat olleet sekä vapailla painoilla, että kehonpainoharjoituksina. Tällä kertaa uutena oli dippi penkin avulla ja eipä siinäkään liian helpolla pääse. Jostain syystä juuri kehonpainolla tehtävät liikkeet ovat niitä, joissa sitä tekee kerta kaikkiaan kaikkensa tehdäkseen ne hyvin ja aina pikkuisen paremmin. Mikä voisi voittaa vaikka perus punnerrusta. On hieno tunne pystyä tekemään se kunnolla ja toistoja mahdollisimman paljon, mutta jossain kohdassa voimat loppuu ja pakka ei meinaa pysyä kasassa. Toisto kerrallaan seuraavalla kerralla enemmän!

Isoin haaste on tällä hetkellä melkein kaikessa liikkuvuus. Siinä riittää tekemistä… Ei, ei ole enää mitään tekosyytä, miksi sitä osa-aluetta laiminlöisi, mutta miten ihmeessä se on niin paljon helpompaa kehittää voimaa ja kestävyyttä kuin liikkuvuutta.

DippiDippi

Tunnin treeni ja pikkuisen jäi ohjelmasta uupumaan – koska sali meni kiinni. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: