Pikkuruinen treenisali ja kuulat nousee

Kahvakuulissa on se äärettömän erinomainen piirre, että nostamiseen ei tarvita tilaa paljon ollenkaan. Hieman mittailin eteistä ja totesin, että kyllä siinä tempaa ja niin tempasikin. Laattalattiaa tosin hieman varjelin nappaamalla vessan maton avuksi, mutta ensi kerralla apuna on jumppamatto, jolle voin kuulan laskea.

Täytyy myöntää, että iltamyöhäisellä treenaten hämärässä eteisessä oli viehätyksensä vielä hämärämpään terassiin nähden. Kellariin en vielä toistaiseksi ole siirtynyt, mutta levytanko taitaa muuttaa sinne näinä päivinä ja ehkä olisi aika koota penkkikin. Siinäpä projektia pureskeltavaksi. :)

Eilinen kuulatreeni oli kyllä hyvä. Tempaussetti 16 kg:lla oli jo tuttua ja turvallista tasoa, pidot ei tipahtaneet päähän ja lopun heilautukset tuntui mainiolta. 24 kg:n kuula oli vielä autotallissa, joten heilautin vain 20 kiloisella 15+15, 20+20, 25+25 ja 30+30. Siihen oli hieno päättää. Tätä meininkiä lisää, kiitos.

Eteisen huono puoli on, että siinä pitää pitää silmällä treenikavereita. Ohikulkuliikennettä on toisinaan. ;)

Fiilis joulutempauksen lähestyessä on – ihan loistava! :) Onni on pari kuukautta treeniaikaa ja nyt suurin piirtein se tulostilanne missä lähdin Kokkolan SM-kisoihin. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: