Sitä ihan pimeetä treeniä

Jestas miten ihana keli oli treenata iltatreeni terassilla tänä iltana! Lämpötila taisi olla loistavat +7 astetta ja rauta kevyttä. Tai onko tuo nyt niin rautaa, kun on kovin muovisen näköistä? :)

Rautaa vai muovia?

Treeni piti sisällään esimerkiksi rinnallevetoa, tempausta ja maastavetoa. Liikkeet alkaa toimia jo paljon mukavammin kuin muutama viikko sitten ja jokaisen toiston halusi tehdä kunnolla. Painojakin alkaa olla valmis hieman kasvattamaan, toki pitkien sarjojen ehdoilla.

Iltatreeni, aika myöhäinen sellainen, on varmasti monen mielestä pähkähullua, mutta minä en valita. Oma hetki on milloin on ja sitä ei voi tarkasti suunnitella. Jos omat energiatasot osuu kohdalleen, niin iltatreenaus on ihan pimeen hauskaa puuhaa. :)

Väsymysvuoristorata oli tänään selvästi hyvässä vaiheessa eli väsymystä ei juurikaan ollut. Viime viikon alkupuolella väsymys oli korkeimmalla mäenhuipulla, loppupuolella oltiin mukavassa laaksossa ja ehkä tällä viikolla ei huiminta kyytiä mennäkään. Mitenkään en voi laittaa unen saantiani “kuntoon” nykyisessä elämäntilanteessa, mutta hyvällä tuurilla välillä asiat sujuu hyvin.

Hyvää yötä ja kauniita unia! :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: