CrossFit olisi liikuntavalintani

JOS tilanne olisi hieman erilainen ja itse asiassa on hyvin pienestä kiinni, ettei nykytilanteessakin salivalintani olisi Vaasan CrossFit SixtyFive100. Juu, ei epäilystäkään, etteikö se olisi ykkösvaihtoehtoni. Harmittaa toisinaan pahastikin, että silloin, kun ajallisesti olisi voinut käydä uudelleen On-Ramp kurssin, niin keho ei ollut vielä palautunut niin, että olisin voinut osallistua. Nyt kun kroppa taas kestäisi sen, niin aikaa ja mahdollisuuksia ei yksinkertaisesti ole. Tylsä yhtälö.

No, jatkan siis CrossFit salin suosittelemista satunnaisesti muille, koska sieltä löytyy sitä osaamista, mitä vapailla painoilla tarvitaan ja tilat ja välineet tietenkin.

Jännä juttu, että sitä on omassa treenihingussa sellaisessa tilassa, että tekeminen ei lopu, vaikkahan sitten salina toimisi pihaterassi, piha, eteinen ja mikä tila mihinkin riittää. Kehonpaino, levytanko ja kahvakuulat riittää pitkälle, vaikka tottakai sitä kaipaisi porukkahenkeä. Paitsi, että sitähän löydän nyt torstaisin Vaasan liftaritreeneistä. :) Jos yhtälöt ei muuten ratkea, niin ne täytyy ratkaista luovasti.

Luovuutta se on sekin, jos osaamista hakee CrossFitin parista kauempaa, kun oman paikkakunnan sali on tavoittamattomissa. ;)

#treenisali #vaasa #crossfit #saliton

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: