23 minuutin kahvakuulatreeni ja todellinen kuulaviikko

Olipa ilo tehdä pitkästä aikaa aivan puhdas OAJ treeni ilman mitään muuta. En ole varma olenko tehnyt sellaista edes alkuvuonna ennen biathlonin SM-kisoja, mutta nyt tein. Oli kyllä pakkokin, koska testasin sunnuntaina 20 kg:lla palan kämmentä veks. :D Mutta kyllä maistui OAJ hyvälle!

Mankatut kahvakuulat

2 min vaaleanpunaista, 2 min sinistä, 4 min violettia, 4 min keltaista ja 4 min sinistä ja vielä päälle 2 min 20 kg:n OAJ:ta 10 sekunnin pitoina teki yhteensä 23 minuuttia, kun joka välissä oli tasan minuutin tauko. No aloitin minä tietysti lämmitellen niin, että puolikas tunti vierähti kokonaisuudessaan, mutta pikatreeninä tämä meni mainiosti.

Kun lasken sunnuntain tempaus/OALC testaustreenin tähän viikkoon, niin tulee pitkästä aikaa aivan poikkeuksellinen kahvakuulaviikko. Joka toinen päivä nostaen tulee neljä treeniä viime aikojen 1-2 kahvakuulatreenin sijaan, enkä paremmasta tiedä. Tai siis kyllä muu treenaaminenkin on hauskaa, muttakun… En vaan voi mitään, mutta tämä on minun lajini. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: