Keltainen vai violetti? Kumpi on kahvakuulatavoitteen väri?

Vuosi sitten pidin ponchoni liepeen alla pienen pientä prinsessaa ja muutama päivä sen jälkeen tartuin ensimmäisen kerran vaaleanpunaiseen kahvakuulaan.

Kahvakuula

Kauas olen tuosta kulkenut, koska nyt pohdin ensimmäistä kertaa, että onko kisakuulani keltainen vai violetti. Treenit sujuu hienosti, vaikka ei ne nyt niin kevyiltä ja helpoilta aina tunnu. Silti on selvää, että nyt olen jo pidemmällä kuin koskaan ennen. Tai no, ehkä kisapäivän kunto on ollut vielä parempi kuin mikä se on juuri tällä viikolla, mutta läheltä liippaa. Ei, kyllä tekeminen on jo parasta tähän mennessä.

Mutta siinä sitä on miettimistä, että mikä on oikea kuulakoko ja mikä on sopiva tahti. Onko kroppa valmis 20 kg:n nostamiseen? Motivoiko paremmin hakea kunnon tulosta keltaisella vai pienempiä, mutta entistäkin haastavampia lukemia violetilla? Kumpiko vaihtoehto olisi parempi omalle liikuntaharrastukselle kokonaisuutena?

Ei se ole helppo päätös! Silti olisi hyvä tehdä valinta nyt, koska treenaaminen on hieman erilaista päätöksestä riippuen.

Eilen valitsin hieman “kevyemmän” treenin, kun tein pidemmät sarjat pienemmillä kiloilla. Liian helpolla ei taaskaan päässyt, mutta OAJ kunto on nyt erittäin hyvin selvillä keltaisen osalta. Tänään onkin sitten ollut lepopäivä.

Treeniasetelma

Mihinkähän kristallipalloon katsoisin, että löytäisin juuri sopivan tavoitteen? Vai mietinkö sittenkin järjellä ja otan kaikki syyt ja vaikuttajat huomioon.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: