Liftaritreenien vetämisen aloittaminen Vaasassa oli vuoden paras idea

Kuinka hyvä mieli minulla onkaan siitä, että aloin vetämään liftaritreenejä eli siis Lift Me Up kahvakuulaseuran treenejä Vaasassa. Tänään oli tasan kymmenennet treenit seuran nimissä! Niin ja edessä on enää kolmet treenit tänä vuonna.

Joka kerta jo etukäteen on hyvä mieli sinne koululle lähtemisestä ja välillä sitä meinaa jo keskiviikkona keulia ja ajatella, että se on torstai. Torstaita odottaa aina. :)

Tänä vuonna nämä Vaasan treenit ovat olleet ihan ilmaiset ja ensi vuonna ne maksavat Lift Me Up seuran jäsenyyden verran. Se oli muuten juuri päätetty pitää 30 eurossa myös 2016. Sillä hinnalla voi tulla nostamaan kuulaa yhteistreeneihin Teeriniemen koululle pyöreällä kuulalla aina torstaisin ja olen varma siitä, että ensi vuoden aikana keksitään yhtä sun toista muutakin kuin kuulalla tehtävää treeniä.

No joo, mutta jos nyt ensin hoidellaan nämä tämän vuoden treenit. 26.11. on erityinen tempauskerta. 3.12. on työnnön ja jo toisen 6 minuutin “kisanoston” vuoro. Vuoden viimeinen eli 17.12. on kaksi päivää ennen joulutempausta ja silloin lämmitellään tehokkaasti kuntopiirimeiningillä, käydään yleisesti kaikkia tekniikkajuttuja ja tehdään lyhyitä sarjoja niin, että lauantaina pystyy hyvin nostamaan. 10.12. ei siis ole treenejä, koska meillä ei ole silloin salia käytettävissä. Niin ja Joulutempaus järjestetään Tervis salissa 19.12. klo 13 alkaen.

Miten kiva on suunnitella ja miettiä mitä on jo tullut tehtyä ja sitä miten hauska on nostaa iloisella porukalla. :) Nytkään ei tarvitse tuskailla flunssan aiheuttamaa treenitaukoa, kun pystyi auttamaan torstaitreenaajia ehkä taas jotain askelia kohti entistä turvallisempaa ja tehokkaampaa nostotekniikkaa. Se on hauskaa ja nyt todistetusti jopa silloin, kun itse täytyy pysyä erossa kuulan kahvasta. Kovin usein en silti aio niin tehdä vaan tarvitsen sitä rautakahvaa käteeni.

Hyvänmielen torstaitreenit jatkukoon. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: