Inspiraationi pulppuava lähde

Hymy on herkässä. Flunssa pahus ei ole vielä aivan 100% irroittanut otettaan, mutta motivaatio tarttua kahvakuulan kahvaan on jo kova ja hinku tehdä kaikkea hauskaa on ihan mieletön. :)

Minä en tätä blogia juurikaan kirjoita, jos en ole aivan hyvällä tuulella tai jos olen liian väsynyt. Tämä on minun hyvänmielenblogini ja sanatkin valuu näppäimistöltä lauseiksi vain silloin, kun se hyvä mieli jo on. Nyt on ihana kertoa, että pikkuinen prinsessani nukkuu sellaisia yöunia, että suuren univajeen huomaa jo hellittävän. Onni on joskus jopa yhdeksän tuntia vauvanunta. Toki jo oli aikakin!

Olen useamminkin aiemmin kertonut blogissa, että minä en elä negatiivisella energialla tai tee oikeastaan mitään pakosta. Ei, minä teen asioita sillä, että niistä tulee hyvä mieli ja että siihen tekemiseen on hyvä fiilis. Minun mottoni on jotain sellaista kuin tuo pieni kyltti, joka sanoo, että tee enemmän sitä mikä tekee sinusta iloisen. Kyllä, hyväntuulisuus luo lisää hyväntuulisuutta, iloiset asiat tuo lisää iloa jne. Se on minun fuusioreaktioni salaisuus. ;)

Be Happy

Tämä blogi, hyvänmielenblogi, on siis asioita liikunnan parista, jotka saavat minut hymyilemään. Elämässä ja kolikolla on aina useammat puolensa. On olemassa sellaisiakin blogeja, joissa joku toinen ihminen siis keskittyy valitukseen ja elämän raskaimpiin asioihin. Minä en pystyisi sellaista blogia pitämään. En ymmärrä ihmisiä, jotka keskittyvät liikaa negatiivisuuteen. Itse tarvitsen innostusta, iloa ja hyvää mieltä.

Blogien kommentoinnin vähenemisessä on muuten se hyvä puoli, että ne äärettömän negatiivisetkin kommentit puuttuvat. :) Siinä sitä on blogistanian raskainta puolta kerrassaan ja sitä en kaipaa. Mutta kuten sanottua, niin joillekin ihmisille negatiivisuus on se elinvoima, jolla tätä elämää tallataan eteenpäin.

Eli sen kummemmin asiaa peittelemättä tämä blogi on yksi hymyilevä puoli omasta elämästäni, johon tottakai kuuluu hyvin paljon muutakin – onneksi toki suurimmaksi osaksi onnellisia asioita perheen parissa.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: