Tavoitekriisi, liikuntakriisi, kriisi kuin riisi

Ensi viikolla tulee kuukausi liikuntataukoa täyteen. Huhhuijaa! No yhden pienen treenin vetäisin sunnuntaina, mutta eipä se ainakaan auttanut, vaikka varsinainen niitti flunssan käänteelle olikin kuuden tunnin jousiammuntakisan katsominen sopivan vetoisessa kohdassa.

Olen lääkekuurilla ja kyllä tästä flunssaepisodista viimein eroon pääsee (optimisti), mutta olisipahan oikean kriisin paikka. Tavoitteet on heitetty romukoppaan ja uusia en tiedä ja juuri nyt tuntuu siltä, että tuleeko helmikuun kahvakuula SM:istäkään mitään. En yksinkertaisesti tiedä.

Toisaalta voisin ottaa asian niin, että lähden joulun aikana liikkeelle pitkän tähtäimen suunnitelmalla ja kehittelen sinne matkalle uudet välitavoitteet, varsinkin nyt kun joulutempauskin jää väliin. Vaasan ensimmäiset kahvakuulakisat sujuu minulta järjestäjän ja voisinkohan sanoa valmentajan ;) roolissa. Onneksi niin, ettei kokonaan jää kokematta!

Ehkä on sittenkin turha kriisitellä. Yksi flunssakuukausi on vain riisinjyvänen elämässä. Ja onhan noita jyväsiä paljon muitakin.

Mutta uusien tavotteiden paikka on kyllä pian, viimeistään ensi viikolla. Pakko edes suunnitella, koska ensi viikolla liikunta on vielä poissuljettu vaihtoehto.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: