Ennen joulua järjestettiin Vaasan ensimmäiset kahvakuulakisat!

19.12.2015 oli SE päivä eli Lift Me Up ry:n järjestämät Vaasan ensimmäiset kahvakuulakilpailut. Teimme historiaa. :)

Pakko myöntää, että ensimmäistä kertaa kisojen järjestämisessä on pari juttua opittavana. Sari teki ison osan hommista ja niin siitä sitten selvittiin kunnialla kymmenen nostajan pieninä salikisoina, jotka eivät varmasti jää Vaasan viimeisiksi.

Puolen päivän jälkeen Tervis salissa oli jo kaikki paikallaan ja nostajia ilmaantui hiljalleen paikalle.

Yhdeltä starttasi ensimmäinen erä, jossa yllätys yllätys, nostin itse Helin kanssa. Päätin edeltävänä yönä, että koska Mervi vuorostaan sairastui ja oma lääkekuurini loppui jokunen päivä sitten ja olo oli aika ok, että nostaisin sittenkin. 16 kg:n tempausta oli turha lähteä vetäisemään ennätykseen, joten päättelin, että melkein puolentoista kuukauden liikuntatauon voisi päättää 20 kg:n kuulalla. Se nimittäin antaisin oman ennätyksen, jos vaan nousisi lattiasta. ;)

Etukäteen mietin, että 50 toistoa voisi olla suurin piirtein mihin nostan, mutta niin vaan nousi 66 kertaa eli en ole pettynyt. No en todellakaan pettynyt, koska nostin sellaisen tavallisen treeninoston niinkin pitkän liikuntatauon jälkeen. :)

Tuomarinäkökulma on kyllä erilainen juttu ja harmittaa, kun ei ole tullut käytyä tuomarikoulutusta. Juu, se puuttuu, mutta korjaan tilanteen, kunhan tilaisuus tulee. Se mahtavuus tuomaroinnissa, kuten treenien vetämisessäkin on, että siinäkin oppii koko ajan uutta jokaiselta nostajalta.

Eliisa Yli-Parkas näytti todellakin mikä on nostamisen meininki. Huikeaa oli katsottavaa ja laskettavaa.

Kymmenen iloista nostajaa meitä sitten oli. :) Kuvan yläriville vielä näin jälkikäteen aaltoja ja hurjat aplodit. Teitte uskomattomia suorituksia, jotka minä kyllä tiesin mahdolliseksi. ;) Vaasassa on nyt yhteensä viisi kahvakuulakisanostajaa ja jos Laihia lasketaan samaan nippuun, niin yhteensä seitsemän ja kaikki löydytään samasta kuvasta. :) Hyvä me!

Ensi vuonna uudestaan!!!!

Ja tulipa tämä julkaistua viimein, vaikka kuvat oli paikallaan jo pitkään. Joulu on varsinkin ennen jouluaattoa täynnä puuhaa. Tonttuilut on nyt tonttuiltu ja ajatukset kiitää jo ensi vuodessa. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: