Taaperotreeniä ja kahvakuulainspiraatiota

Jos 19. päivä oli ensimmäinen päivä, kun tartuin kahvakuulaan eli 20 kg:n sellaiseen joulutempauksessa ihan kylmiltään, niin tässä viime päivinä olen aloittanut oikean treenikauden ja nostanut jo pari kertaa. Ei ne kuulat ihan kevyitä ole, mutta mieli sitäkin iloisempi. Ajattelin nimittäin tehdä loppuvuoden vain iloisia asioita ja tällaistakin siitä seurasi. :)

Prinsessa on nyt kasvanut sen verran, että yhteisjumppa on yhtä hauskuutta. Aloitettiin kyykkysarjoilla, joissa kävin syvällä kyykyssä, nousin ylös ja nostin tytön ylös. Siinä on prinsessan lempiliike! Sitten tehtiin noita lantion nostoja ja askelkyykkyjä, lankutettiin mitähän muuta. Kyllä taaperotreenissä hiki tulee.

Ja tulee se hiki kahvakuulien kanssa heiluessakin. :) Kannoin viimein 24 kg:n kuulankin eteiseen, joten värisuora on kokonaan käytössä. Teen vielä yhden treenin tänä vuonna tämänpäiväisen jälkeen ja olen päättänyt asettaa tavoitteeni sen jälkeen. Flunssa kun kuritti ankaralla kädellä elämäni kuntokehityksen väärään suuntaan, niin tavoitteet ei voi olla samat. No ei todellakaan. Treenit ja tekeminen pitää ajatella osana elämää, jota tässä talossa riittää.

Vaan hitsin hyvältä tuo värisuora tänään tuntui, vaikka tavoitteena olikin enemmän kämmennahkojen uudelleenkaraisu. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: