24 and let’s lift it – nyt on aika toteuttaa se

Tämä ei ole uudenvuodenlupaus vaan 24 kg:n aito tavoite. Ennen kuin juuri alkanut 2016 vuosi päättyy, nostan salikisoissa 24 kg:n kuulalla kisatuloksen! En tempaa, sitä en tee, mutta nostan OAJ tai OALC tuloksen.

Tämä tavoite ja haaste ei ole helppo, mutta se on toteutettavissa ja siitähän tavotteissa on oltavakin kyse. Hyvä tavoite pistää tekemään töitä ja yrittämään, mutta siinä on jotain konkreettista ja saavutettavissa olevaa. Jos nostin puolentoista kuukauden flunssatauon jälkeen kylmiltään 66 toistoa OAJ:n 20 kg:lla joulutempauksessa, niin tottakai pystyn samaan hyvin harjoitellun vuoden jälkeen 24 kg:llakin. Minä tiedän, että pystyn siihen. ;)

Minä tiesin tuon tavoitteen kuin salama kirkkaalta taivaalta pari päivää sitten. Olipa mahtava tunne tajuta se! Pieni suuri asia, joka motivoi minua heti ja se motivaatio kantaa takuuvarmasti läpi vuoden.

Rautaista uutta vuotta siis! Kevyitä ja painavia rautoja ja nostoja, joita tavotteiden toteutuessa kertyy paljon tai vähän, tärkeintä on, että sydämestä löytyy se kipinä, joka vie perille.

Tottakai minulla on muitakin tavoitteita tälle vuodelle. Aion nauttia liikkumisesta, jos mahdollista vieläkin enemmän kuin ennen ja aion saavuttaa elämäni parhaan kunnon tänä vuonna. Sellainen ei_tavoite vaan pieni tosiasia on myös, että pidän karkittoman tammikuun. Olen tehnyt sen ennenkin ja hieman pidempään pari vuotta sitten. Silloin taisi toteutua 100 päivää, mutta lähden nyt tammikuusta ja mietin sitten jatkanko eteenpäin. Joka tapauksessa sille karkittomuudelle on tilausta, joten teen sen. Täyteen sokerittomuuteen en pyri, mutta kyllä tämä toki muutakin kuin pelkkiä karkkeja koskee.

Ja kun heitin tuon tavoiteasian blogikisan nimellä, niin päätin just, että kaikki neljä kommentoijaa ovat voittajia. Kisan pitäjän oikeudella näin. :D Palkintoihin palaan ensi viikolla, koska nyt lähden pyörähtämään Tampereella ja aloitan vuoteni minigolfilla, kun siihen aukeni mahdollisuus. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: