Tempaa, tempaa sittenkin

Takkuista on ainoa järkevä sana kuvaamaan eilisen tempaustreeniä. Tiedän kehittyneeni paljon menneistä ajoista, mutta tekemistä häiritsee pään sisäinen kiire napata kiinni se loppuvuoden sairastelutauon aiheuttama nostokunnon menetys. Pakko tuo on ääneen tunnustaa, koska kiire on takkuisen lisäksi asioita kuvaava sana.

Se on niin ihana tunne, kun mankatut kahvat odottavat tarttumista. Tämä tunne ei katoa. :)

Mutta itse tekeminen. No, yritän muuttaa tekniikkaa, mutta se ei aivan uppoa selkäytimeen, vaikka olisin halunnut uuden tavan olevan käytössä sormia napsauttamalla. Ei se niin toimi! Päin vastoin asioille täytyisi antaa aikaa… Mutta kun sitä aikaa ei ole, kun näen kalenterista, että SM kisat on nurkan takana.

Järkevintä olisi jättää SM kisat väliin ja antaa itselleen aikaa. Kyllä, olen varsin vahvasti tätä mieltä, mutta malttaisinko muka jättää osallistumatta. :)

Illalla nostamaan Teeriniemen koululle. :) Se on liftaritreenien vuoro!

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: