Fiksumpia valintoja

Eilinen ruokapäivä olisi voinut heittäytyä vallan karkkiseksi, mutta koska en ole tänä vuonna tätä lajia harrastanut, niin jatkoin karkittomalla linjalla. Sen kyllä huomasin, että vastapainoksi olisi välttämättä kaivannut jotain muuta suuhun laitettavaa. Kotioloissa makeaa voi kiertää vaihtoehdoilla, mutta jos vain välttää katsomasta tuollaista kuppia ja yrittää sen unohtaa, niin ei ole kovin helppoa. Itse asiassa aivan nukkumaan menemisen aikoihin asti teki mieli – jotain.

Jonkinlaisten iltasyömisten jälkeen sitä jotain kaipasi edelleen ja päädyin pyöräyttämään yömunakkaan. :D

Olipa hyvää! Jostain syystä en ole munakkaita tehnyt pitkään aikaan. Siinä on yksi unohdettu tapa, joka ehkä piti löytää uudestaan. Ja todellakin tuon annoksen jälkeen laskeutui rauha, eikä siis tehnyt mieli enää mitään muuta kuin tietenkin kunnon yöunia – mutta kaikkeahan ei voi toivomalla saada.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: