Sulkapallo, polkupyöräily, omia suosikkeja ja kesäsuunnitelmia

Olipa ihana käydä pojan kanssa pelaamassa sulkapalloa pitkästä aikaa. :) Ja onpa ollut ihana, kun kevään lähestyminen on saanut miettimään mihin liikuntatapahtumiin vähintäänkin kesällä haluaa osallistua. Hei minä aion palata kahden vuoden tauon jälkeen botniapyöräilyyn! :) Joitakin tapahtumapäiviä olen jo tuohon blogin reunaan jo laittanut näkyviin.

On jo olemassa niin monta suosikkijuttua, joita ei kannata unohtaa.

Itse asiassa etsin jotain hyvää patikkatapahtumaa, johon olisi hieno löytää joku (porukka?) kaveriksi kävelemään ja mikäpä ettei useampikin pyöräilytapahtuma sopisi kesän kuvioihin. Pyöräilymatkojen suhteen tilanne on vielä avoin, koska 100 kilometria hipovat matkat vaatii aika tavalla pitkiä pyörälenkkejä valmistautumisvaiheessa, mutta vähän lyhyempiin uskaltaa lähteä vähemmälläkin.

Hei kevät tosiaan lähestyy ja hyvä syy viedä pyörä huoltoon. Juu, se kannattaa varmasti tehdä, koska kaksi kesää meni äärimmäisen vähällä pyöräilyllä ja pyörästä huolehtimisella. Rakas merida, lupaan korjata tilanteen. :)

Ja minigolfia, ilman sitä ei ole kesää, mutta määrä ja varsinkin osallistumiset on tällä kertaa avoin asia. Tärkeintä on, että liikkumisen ja ulkoilun ilo pysyy kesän tärkeimpänä asiana. Olen muuten ihan fiiliksissä siitäkin, että saan jossain vaiheessa kantaa kahvakuulat ulos ja alkaa nostamaan siellä sekä kuulia, että muutakin rautaa. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: