Erilainen liikuntaviikko Kaisa Jaakkolan Hyvän olon hormonidieetin herättelemänä

Joskus on paras pysähtyä miettimään. Liiallinen stressi, vähäinen uni, liikaa painava rauta, syömiset ei vaan aivan kohdallaan ja palautuminen takkuaa, ihoreaktiot,… Siinä oli syitä riittävästi ja samat asiat ovat mietityttäneet jo ainakin kuukauden. Siispä tunnustin tosiasiat ja aloin miettiä asioita uudelta kannalta ja Kaisan näkökulma sopi siihen hyvin.

Viime maanantaista asti olen lähtenyt hakemaan uusia tapoja erityisesti stressi/uni/syöminen linjalla ja kuulatreenien suhteen totesin jo viime viikon puolella aivan ääneen, että palautumiseen on kiinnitettävä huomiota enemmän. Siispä nyt kovat treenit väheni kahteen viikossa.

Kyllä tuo liikuntaviikko erilaiselta näyttää! Otin rennosti ja ilolla. :)

Ruokapuolella on pitkään ollut vallalla tunne, että ei oikein ole tiennyt mitä välipalaksi söisi. Mitä vaihtoehtoja keksisi? Olen kaivannut ideoita ja vanhojen hyvien tapojen muistuttelua ja sitä mennyt viikko on todella ollut.

Aamupalamunakas <3 on palannut kuvioihin ja kananmunat muutenkin. Auringonkukansiemenet ovat muuten minulle uusi munakkaan ainesosa! Siemenet muutenkin on kokeiluissa uusilla tavoilla.

Yhtään ainoata smoothieta en vielä ole tehnyt, mutta veden juomisen lisääminen on taas listalla. Kovin montaa aivan uutta asiaa ei ole esillä, lähinnä vain pientä lisuketta entiseen.

Hei baby pinaatti on viime viikon paras uusi tuttavuus. Sitä oli tänä aamuna iso kasa munakkaankin päällä. Alla oleva kuva on viime viikon ensimmäisestä kalkkuna-omenamunakkaasta, jossa oli vain pari puolinahistunutta rucolalehteä, mutta hyvää se oli niinkin.

Mitähän uutta keksisi tällä viikolla kokeilla…

Pienen liikuntakevennyksen, palautumisen varmistamisen ja erityisesti liikkumista varten syömisen seurauksena – rauta on tietenkin keventynyt! :) Juuri se asia, mitä eniten kaipasin.

Kyllä unen määräkin on lisääntynyt satunnaisista totaalikatastrofiöistä huolimatta. Prinsessa ottaa aina osansa energiasta ja se on rakas tosiasia, jonka kanssa pitää elää järkevästi.

Niin iho on myös reagoinut positiivisesti jo viikossa. Ehkä siihen(kin) vaikuttaa hyvän omega-3 valmisteen hommaaminen ja jokapäiväinen muistaminen, mutta varmasti kyseessä on kokonaisuus.

Olenkohan matkalla kohti jonkinlaista kropan tasapainoa?

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: