Rintarangan avaamista putkirullan avulla ja muut viikon parhaat

Kolme juttua on yli muiden tässä noin viikon ajalta:

1. Rintarangan avaaminen putkirullan avulla

2. “Kyykkiminen” ja kyykkyasennon löytäminen

3. Jalkapohjien hieronta minigolfpallolla

Ja voisihan tuohon lisätä vielä roikkumisen ja muun leuanvedon työstämisen neljänneksi, mutta kolme on silti yli muiden. :)

Rintarangan avaaminen tuli harvinaisen oleelliseksi asiaksi, kun vyyhti lähti pääsiäisen aikana sattuneen asentohuimauksen jälkeen purkautumaan. Siinä maailman pyörähdellessä mentaalikarusellissa ei ollut vaikea käsittää, että jotain on vialla ja yksi asia oli ainakin hartioiden jumitukset. Se ei ehkä ollut asentohuimauksen koko syy, mutta ei ainakaan parantanut asiaa. Siispä olen jo parina viikkona vieraillut fysioterapeutin apua saamassa ja viime perjantaina sain opit putkirullan käyttöön rintarangan avaamisessa. Olotila onkin paljon avoimempi kuin aiemmin. ;) Kyllä, tämä on tehnyt todella hyvää.

Kyykkimisen aloitin kai pääsiäisenä. Siis aloin vaan viettää aikaani kyykyssä ja pyrin pitämään kantapäät maassa. Olen tiennyt jo pitkään, että nilkan liikkuvuus ei ole paras mahdollinen ja yksi syy lienee vuosikausien korkokenkäilyssä. Korkokengistä en täysin luovu, mutta iso juttu on, että päätin parantaa tilannetta. Siispä kyykyssä useimpina iltoina tai ainakin kun muistan ja helpompaahan se jo on kuin aloittaessa. Hyvä!

Viimeisin idea oli kokeilla jalkapohjien hierontaa minigolfpallolla. Kokeilin useampaakin eri kovuista palloa ja kyllä sieltä se sopiva hierontapallo löytyi. :D

Kovassa kuulatreenissä on jalkapohjat alkaneet toisinaan krampata eli siitä tämä idea lähti. Googlailin vähän ja golf- tai tennispalloahan siihen suositellaan. Minigolfpallo on siis lähes ammattimainen väline jalkapohjan kramppien poistamiseen. Niin ja tämän sanotaan vaikuttavan suoraan myös liikkuvuuteen. Sitäkin lisää kiitos!

Juu, koita siinä sitten joku kuva ottaa, niin aina on nopsat pikkujalat mukana. <3

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: