Liikkuvuutta ja kehonhuoltoa

Niin paljon on jäänyt kirjoittamatta! Elämä vaan on ollut viime ajat sellaista, että kun tulee mahdollisuus painaa pää tyynyyn, niin “valot” sammuu siihen, eikä esimerkiksi iltahetken kirjoitteluja tule tehtyä. Kaikella on aikansa ja nyt tämä on ollut tällaista hektistä työ- ja perhe-elämää.

Liikkuvuus, pitkin päivää kehon aktivointi ja yleensäkin kehonhuolto on kyllä olleet viimeisten kolmen viikon juttu. Laskin kuulat kädestäni, kun sain huhtikuun viimeisenä päivänä nostettua virtuaaliliigaan kahden kuulan työntö tuloksen 16 kg:n kuulilla ja se oli 41 toistoa. Enemmän olisin halunnut, mutta 40 oli alaraja, johon olin päättänyt olla kohtuullisen tyytyväinen. No, se ylittyi, mutta olisihan siitä voinut syntyä enemmän. Joka tapauksessa sen jälkeen on ollut kevyempi liikkumistahti päällä.

Työstressi, siinä on asia, joka on vaikuttanut elämään jonkin aikaa. Kun työt pysyy kunnon kuormitusvaihteella, niin sen muuten tuntee kropassa. Minulla haasteet liittyy silloin erityisesti selän puolelle ja onneksi saan viimein ensi viikolla sähkötyöpöydän eli seisomatyöpisteen (jee!) eli pääsen vähentämään päivässä istuttuja tunteja. Todella, todella hyvä juttu.

No jaa, ei se stressi tunnu pelkästään selässä, kun mahassa myös. :P Koitapa välttää epäterveelliset valinnat väsyneenä. Joo, ei aina onnistu. Onneksi nyt suunta on taas parempaan ja kunnon aamupaloista olen pitänyt kiinni kynsin hampain pahimmankin kiireajan. Siinä on ehdottomasti kevään positiivisin elämäntapajuttu.

Mutta mutta. Tahdon kirjoittaa Anna Everin ja Milko Tokolan painonnostokurssista. Haluan kirjoittaa tuplakuulien nostamisesta ja vauhdikkaammista juoksukokeiluista ja kaikesta hauskasta. Kyllä. Kaivelen kuvat esille ja kerron, niin sillähän siitä pääsee. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: