Vartin herätystreeni

Olisiko aamutreenissä taikaa? Ennen kesälomaa tein sellaisia vartin treenejä silloin tällöin ennen töihin lähtöä ja koitin ottaa siitä tavan, mutta ei se tarttunut vakituiseksi aamutoimeksi. Nyt tilanne voisi olla toinen, kun tyttö on oppinut nukkumaan paremmin ja aamusta olisi ehkä napattavissa itselle sen vartin verran enemmän aikaa.

Siispä tänään kokeilin tehdä liikkeitä vaihdellen vartin verran niin, että tein useita kertoja 20 kyykkyä kehonpainolla ja tajunnan virtana kyykkyjen välin aina jokin muu liike. Ei tuntunut pahalta. :)

Hyvä aamupala (yleensä munakasta tai kaurapuuroa raejuustolla) ja herätystreeni. Saapa nähdä saisiko jälkimmäisenkin tavaksi, kun ensimmäinen on ollut vakio jo pitkään.

Viikko on nyt töitä takana ja varhaista aamuaurinkoa on päässyt ihailemaan joka päivä. Kyllä herätyksissä on hyvätkin puolensa.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: