Aika tarttua kahvakuulan kahvaan

Mikä voisi olla parempaa kuin treeni kesäillassa omalla pihalla? Muistikuvat viime kesästäkin olivat mansikkaa, mutta pakko myöntää, että herkullisesta hetkestä huolimatta rauta painoi eilen illalla Paljon.

Käytännössä kolme kuukautta kahvakuulatonta elämää takana. Ensin toukokuu keskittyen enemmän liikkuvuuteen ja erilaisiin asioihin ja sen jälkeen kesäkuu keuhkokuumeen takia ja heinäkuu toipuessa. Eilen oli ehdottomasti aika kokeilla tuntemuksia.

Kahvakuula tuntui ensimmäisen minuutin ajan oudolta kädessä ja liikkeet oli vähintäänkin jäykkiä, mutta niin vaan oma rakas laji lähti sytyttämään ensin pienen liekin ja varsinkin treenin jälkeen suunnitelmaroihun. :)

Mielessäni käynnistin 24 projektin. Se on siis sitä, että ennen vuoden viimeistä päivää nostan jossain julkisesti jonkin kisatuloksen 24 kg:n kahvakuulalla. Minulla ei ole mitään syytä hylätä tuota ajatusta, koska ennenkin olen lähtenyt tauon jälkeen pohjalta liikkeelle. Pysähdys, on se sitten minkä pituinen vain ja mistä syystä vain, ei ole syy luopua ja lopettaa. Silloin täytyy vain miettiä uudella tavalla miten tästä lähdetään ja että onhan sitä lähdetty ennenkin.

Tottakai minua kirpaisee pahasti menetetty treenikesä ja olin välillä suorastaan masentunut, mutta ei se enää oikeastaan edes harmita, koska minulla on kuulat ja nyt voin tosiaan suunnitella treenit aivan uudelta pohjalta ja tavoitteet on selkeänä mielessä. Tietyt asiat treeniohjelmassakin on jo muodostumassa päässä ja viikonloppuna alan laittaa niitä “paperille”.

Kultainen elokuu, mikset sä jo tuu… :)

#kahvakuula

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: