Respect to Pokemon GO

Kyllä se pistää lapset tai nuoret liikkumaan ja juu, pistin minäkin puhelimeeni, että tiedän mistä on kyse. Itse tosin arvostan enemmän puhelimessa olevaa askelmittaria, joten siksikään en juuri pokemoneja kerää. Jostain syystä askeleet ei kerry, jos pokemon on päällä.

No itselläni ei niin väliä, mutta jestas miten paljon varsinkin nuorempi poika on liikkunut viime päivinä. Munat eivät kuoriudu ilman kävelemistä tai vastaavaa liikkumista ja parhaat munat vaatii 10 kilometriä kulkemista. Vaikka pitkän yli viiden kilometrin metsästysreissun jälkeen oli suuri väsymystila, niin kauaa ei poika malttanut olla paikallaan, että sai loputkin matkasta täyteen, että tosiaan sellainen 10 kilometrin muna kuoriutui. Ja ties kuinka paljon päivän mittaan on pokemoneja löytynyt kävellen tai potkulautaillen.

Paljon raitista ilmaa ja hyvää mieltä, sitä tästä pelistä on seurannut eli ihan loistava juttu.

Hei tulipa tutkittua samantien yksi ominaisuus puhelimestakin eli miten sain print screenit. ;) Eli tässä pari pokemonia, joita itse olen napannut. Jälkimmäistä heitin pokepallolla tänään tytön lippiksen päältä.

Pelin hienoudet saa minulta jäädä ymmärtämättä, mutta poikien jo kaukaisesta pokemon ajasta minäkin muistan jonkin verran pokemoneja nimeltä. Ensin pokemoneja kerätää, sitten kehitetään ja taistellaan. Taistelemista en ehkä koskaan itse kokeile, mutta selvästi se on myös sosiaalinen osa peliä sen lisäksi, että metsästysreissuja tehdään porukalla.

Se mikä toistaiseksi vaikuttaa hyvältä on, että kävelemällä saa paljon, eikä tarvitse rahalla ostaa. Toivottavasti tilanne pysyykin sellaisena ja niin, että liikunta senkun lisääntyy. :) Mainio peli!

#PokemonGO

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: