Aamutreenejä kehonpainolla, kesäkotisalia kahvakuulaa nostaen, minigolfia ja kävelyä vaunulenkeillä

Vielä tämä viikko lempeästi liikkuen, mutta jo tavoitteellisesti ja kahvakuulan osalta ohjelman mukaan. Ohjelma sen olla pitää, että tavoitteet ottaa huomioon heti ja pääsee etenemään ajatuksen kanssa. :) Siispä elokuun tekemisillä on jo selkeä runko.

Viime viikolle tuli toinenkin kuulatreeni sunnuntaina ja kyllä minä kuitenkin käytän sanaa treeni, vaikka käynnistelyä onkin. Juossut en kertaakaan vaan niiden sijaan kävelin pidempiä vaunulenkkejä ja pelailin minigolfia. Eilen tuli pelattua minigolfia divisioonakisan verran kolme tuntia (ensimmäisen kerran 1 divisioonassa) ja toissa ja tänä aamuna vartin aamuherätys kehonpainolla tuntuu mukavasti. Ja jospa tänään olisi jälleen kahvakuulien vuoro nousta. :)

Miten pieni liikunta voikin tuntua näin mansikoilta? Tavoitteiden kanssa ei saisi ahnehtia vaan nimenomaan nauttia askel kerrallaan. Juuri nyt jokainen askel tuntuu fantastiselta.

Toinen asia kesän jäljiltä on treeniruokavalioon totuttelu. No treeniruokavalio juu, mutta siis niin, että yritys on nopeuttaa palautumista ja tottua entistä tiheämpään ruokarytmiin. Aamusta iltapäivään toimii jo kolmantena päivänä aika kevyesti, mutta illassa on vielä paljon tekemistä. Voi huokaus sentään, miten osaisin lisätä ainakin yhden ruokailukerran iltaan ja syödä niin paljon kuin olisi aiheellista. No kyllä se siitä, kun tässäkin askel kerrallaan päivittäin rytmiä parantaa. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: