Neljäs kerta kahvakuulien kahvassa kiinni tällä treenikaudella

Siis kahvakuulatreeni pihassa tuntuu niin mahtavalta, että olen unohtanut kaivata treenimusiikkia. Vaan onhan tuota naapuruston ääniä jos jotakin taustalla kai musiikkia korvaamassa. Tai sitten keskityn vaan totaalisesti kuuntelemaan ajatuksiani…

Jestas miten tänään meinasin jäädä vaan ihailemaan mankattuja kahvoja, kun sain ne valmiiksi. :) Oli taas niin juhlallinen olo, mutta unohdin kyllä yhden mitä tällä kertaa tarvitsin, joten jouduin sen vielä mankkaamaan kesken treenin.

Hyvin ne nousi, vaikka treenit tietysti on vielä mitä on. Siis ne ovat täyttä treeniä, mutta kuulat kevyempiä kuin jokunen kuukausi sitten. Nyt on tarkoitus kehittää kämmenten kestävyyttä ja edetä askel kerrallaan. Pidän varsinaiset kahvakuulatreenit nyt kahdessa per viikko ja ohjelman tosiaan maltillisena, etten turhaan riko tai kipeytä itseäni. Hurjan hien siinä saa päälle, vaikka ei ylilyöntejä tekisikään!

Ehkä en kaikkea ole HeiaHeiaan merkannut, en ainakaan minigolfkertoja, mutta erityisesti nyt on tullut kerättyä askelia ja hyvin tähän tapaan taitaa elokuu vierähtää. Huomenna olisi selvästi kehonpainotreenin vuoro. Terassilla on TRX ja rappuset monella tapaa käytössä ja raitista ilmaa riittää. Kyllä tämä taas tästä. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: