Vaasan Marssi 12.-14.8.

Hei onko ketä lähdössä Vaasan Marssille erityisesti 14.8.? Voisin lähteä kävelemään 10 tai 20 km, mutta more the merrier eli höpistessä matka taittuisi hauskemmin. :)

En jotenkin ole missään vaiheessa tajunnut minkälaisesta tapahtumasta Vaasan Marssissa on kyse. Siinä voi kolmen päivän aikana valita kunakin päivänä tai yksittäisenä päivänä valita 10, 20, 30 tai 42 km kävelymatkan. Jos kävelee vähintään 20 km joka päivä, niin saa leiman IML passiin eli tämä tapahtuma on osa kansainvälisiä kävelytapahtumia. IML walking assosiation on minulle ainakin aivan uusi tuttavuus.

Minähän olen kävellyt ikimuistoisia patikoita Peurunka- ja Huimapatikan nimellä kulkeneessa patikassa ja tässä viime aikoina on tullut harrastettua pitkälti nimenomaan kävelemistä. Tekisipä mieleni oikeasti käydä kävelemässä ainakin sunnuntaina, kun lauantaina pelaan minigolfia Vaasan mestaruuksista.

Hei nappaanpa tähän vuoden vanhan kuvan, mutta täsmälleen samalta reitiltä, mistä tuli tänään aamusta käveltyä. :)

Vaasan Marssissa olisi sekin hyvä juttu, että tulisi kuljettua aivan uusia reittejä. 20 km matka olisi mahdollista kävellä myös saaristoretkenä, jossa ei kuljetakaan vain hyviä teitä pitkin. Jestas, se voisi olla hauskaa!

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: