Pää poikki

Liikuntalepopäivän käyttää parhaiten, kun lyhentää farkut käyttöön. :) Nyt ei ole kyse mistään upeasta asukuvasta vaan omasta motivointikuvasta. Päällä siis farkut kokoa 38. Ehdin jo välillä laittaa kuvan niin, että lahkeet oli lyhentämättä, mutta enköhän vaihda sen farkkuihin ja kaikkiin vatsamakkaroihin sellaisenaan.

Mielelläni olisin jo kokoa pienempi ja näyttäisin paremmalta, mutta vielä jonain keväisenä päivänä… Ja pakko kertoa, että vasemmalla kuvassa on juuri se paita, joka minulla on päälläni viime kesän kamalimmissa kuvissa. Juu, kyllä joku täällä käyvä tuttu takuulla tietää, että missä ne kuvat otettiin. Niin ja vasemmalla kuvassa halusi vilahtaa suomenlapinkoira Doris.

Tiedätkö muuten mikä on pulttu? Kyse on sanasta, joka on perheen sisäinen murrekiistan kohde. :D

Ai niin. Yksi syy miksi otin nuo kuvat on se, että niistä näkee vielä oikeasti makkaraa ja kaarta ja pyöreyttä. Ne ovat jotain muuta kuin rantakuntoaan valmistelevan nuoren naisen kuvat, joita on tällä hetkellä aika tavalla liikkeellä. Nämä kuvat ovat hyvin tavanomaista elämää.

Did you like this? Share it:

5 Responses to “Pää poikki”

 1. Piritta says:

  No nuo PULTUT on kyllä aivan liian pitkät vielä ;) Menee pian HIUKI, jos käytät housuja, ennen lyhentämistä!! Tai jää vielä kettinkien väliin, jos istut LESTAlle tai JOPPARILLE :D

 2. kilbert says:

  Pulttu tarkoottaa tiätenki housujen lahkeeta :=)

 3. Outi says:

  Ja pultut on nyt lyhennetty, vaikka miehen mielestä niitä pulttuja ei ole olemassakaan. Pienempi pojista on kyllä pulttujen merkityksen monet kerrat selittänyt. :D

 4. Keiju says:

  Moikka, kuinka tehokasta! Toivottavasti pääset siihen ohjaajakoulutukseen ja pihajumppa käynnistyy… Kesällä en kyllä mikään tiistaiaamu olisi herännyt 5.45, mutta puistojumppaan menin aina. On se vaan kivempaa kun porukalla tekee. Pultuista en tiedä mitään. :)

 5. Outi says:

  Onneksi pultut on tuossa yläpuolella kommenteissa jo selitetty!

  Tänään juuri illansuussa omalta mieheltä kysyin, että mitä mieltä olisi puhajumpasta. Vähänhän tuo silmiään pyöritteli, mutta totesi, että kyllä siihen paljon porukkaa mahtuisi. Kysyi sitten vielä, että mistä minä ne jumppaajat siihen kaivaisin. En minä kyllä niin paljon seuraa tarvitsisikaan kuin koko piha vetää. :)

Leave a Reply

See also: