Edvininpolun nuorisoliikuntaihme

Kävelin kuuden kilometrin lenkin pojan kanssa, joka innoissaan kulki matkan ja itse asiassa kulki pidemmälle kuin minä ja juoksi välillä käymään mäen päällä. Raitis ilma ja mukava rupattelu teki taatusti meille kaikille hyvää eli pojalle, pikkusiskolleen, minulle ja hyvän lenkin saaneelle koiralle. Oli hauskaa!

Kyse oli siitä, että kävin näyttämässä pojalle miten Edvininpolulle löytää. Edvininpolku on 1,3 km pitkä kuntolenkki, jonka varrella on valtavasti hauskoja metallipatsaita ja jestas miten paljon siellä oli nuoria ulkoilemassa. Ällistyttävää!

Tai ei sittenkään niin kovin ällistyttävää, koska iso osa patsaista on pokestoppeja. :D

Pokestoppeja tai ei, niin se määrä liikuntaa, joka Edvininpolulta tarttuu nuorten matkaan on aivan mahtava. Eikä se ole vain liikuntaa vaan uskon, että nuoret myös näkevät nuo patsaat.

Harmillisesti läheskään koko lenkkiä ei päässyt kulkemaan, koska viime aikojen ennätyssateet oli nostaneet tulvan, joka leikkasi lenkistä pitkän pätkän. Ne sateet ehkä olikin yksi syy, miksi vilskettä oli niin paljon. Sadetauolla oli sopiva hetki haukata happea. :)

Olipa hauska pikkuisen tytön kanssa bongata kivoja patsaita samalla, kun isoveli juoksenteli ainakin kilometrin verran meitä enemmän edestakaisin reitillä. Nämä kurjet oli yksi ehdoton suosikki.

Kyllä, olen edelleenkin sitä mieltä, että Pokemon GO on mainio peli. :) Siis kunhan sen ottaa nimenomaan ilmaisena pelinä, jossa nimenomaan kuljetaan ja ansaitaan ne pokepallot itse, eikä käydä kenenkään kukkarolla.

Mutta jestas miten hauskoja Edvininpolun hahmot ovat!

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: