Ja sitten tuli kiireinen työviikko

Yleensä elokuun on syömiset ja liikunnat olleet hienosti hanskassa, mutta tämä viikko on ollut poikkeus. Toisaalta tiesin sen jo etukäteen ja viime sunnuntaina illalla otin vielä ylimääräisen kehonpainotreenin, jonka olisin tavallisesti tehnyt maanantaina aamulla. Tiesin, että voi tulla monta päivää taukoa ja niin tulikin. Torstaina oli onneksi liftaritreenit ja tänään aamulla oli aivan mahtava lähteä lenkille, kun työviikko oli vihdoin takana. :)

Askelmittari on paljastavaa luettavaa. Jos edellisviikolla määrä hipoi ja ylitteli 10 000 askelta, niin tämä viikko on ollut yhtä notkahdusta. Tiistaina illalla, kun istuin pari tuntia veneessä hienoissa maisemissa, niin oli oikeasti sellainen tunne, että en voi pysyä paikallani. Tai no, siinä oli vain pakko olla ja koko viikolla ei ollut aikaa tai voimavaroja olla liikkeessä.

Mutta siis jestas miten ihana oli tänään aamulla juosta. Pururata tai mikä lie hiekkapohjainen lenkki on vain kilometrin pitkä, mutta sitä oli niin paljon mukavampi kiertää kuin asfalttilenkkiä mitä yleensä kuljen. Ehkä liikuntalepoviikosta oli myös etua, koska juoksin enemmän kuin tavallisesti tai siis että en kävellyt missään välissä. Selvästi kesän keuhkokuumeen jäljet alkaa olla takana ja treenailu on tuottanut jo tulosta ainakin jossain mielessä.

Liftaritreenit… Miten voisinkaan kertoa miten hyvältä tuntui tehdä treenin yhteydessä yksi viiden minuutin työntösetti 16 kg:lla. Vaikka aloitin kuulatreenailun rauhallisesti, niin aloin tuntea muutaman viikon jälkeen oikeassa olkapäässä tuntemuksia, joiden takia himmasin tahdin pariksi viikoksi kuulalla ihan minimiin. Se taisi olla oikea ratkaisu, koska en halunnut heti jotain olkapäävaivaa riesaksi ja nyt sitä tuntemusta ei enää ollutkaan.

JA liftaritreenin ihan paras juttu oli, että siitä syntyi sellainen erityinen fiilis. Fiilistä on vaikea kuvailla, mutta siis se vaan on. :) Etsin tällä hetkellä niille treeneille paikkaa ja aikaa, koska menetimme viime talven treenipaikan, kun Teeriniemen koulu suljettiin. Aikataulu tulee siis hieman muuttumaan ja todennäköisesti torstaiset treenit siirtyy sunnuntaihin, mutta saapa nähdä. Se missä jatketaan selviää ensi viikon aikana.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: