Ex tempore kahvakuulanosto virtuaaliliigaan

No olinhan minä kolmen kuukauden nostotauon jälkeen alkukuusta tehnyt heilautus-tempaus yhdistelmällä joitakin sarjoja ja kokeillut jonkun minuutin temmatakin alkukuusta, koska silloin ajattelin ehkä osallistua virtuaaliliigaan loppukuusta. Kun olkapää vähän ilmoitteli itsestään, niin pariin viikkoon en sitten tehnyt oikeastaan muuta kuin liftaritreenit, mutta ajattelin sitten kuitenkin kokeilla mitä saisin 12 kg:lla aikaan. 16 kg olisi “kylmiltään” ollut liikaa.

173 toistoa siitä sitten heilahti. :D

Jos olisi vähän valmistautunut ja enemmän muistellut tekniikkaa etukäteen, niin olisihan se paremmalta ainakin näyttänyt. Tarkistin muuten kisakannasta, että ennätykseni 12 kg:n tempauksessa oli 114 toistoa. No siitä on aikaa ja en koskaan oikein uskonut, että minusta ikinä tempaajaa tulisi. Ehkä tässä on kuitenkin toivoa JA nostofiilis on edelleen viime torstain liftaritreeneistä lähtien ollut ihan loistava.

Ei lenkkeily ja kehonpainotreeni core painotteisesti pahaa ole ole tehnyt. :) Kunto on ainakin vähän nousussa.

Hitsi, olisipa kerta kaikkiaan mahtava alkaa suunnittelemaan kisatreenejä jotain kisoja kohti…

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: