Heilautustreeni kaikilla kahvakuulillani

Mitähän minä tekisin? Tämän kuukauden treeniohjelma on vielä kirjoittamatta ja tälle päivälle ei ollut siis mitään “listalla”, joten pyörin hetken pihassa, kunnes se välähti: Onhan näitä kuulia ja jos tekisin 20+20 heilautukset niillä jokaisella!

Samalla hetkellä, kun ajatus tuli päähän, niin tajusin, että rivistä puuttui vielä kaksi. Ei kun hakemaan farmarikävelynä vihreät kuulat mukaan riviin. :)

Ikinä ennen en ole missään treenissä käyttänyt edes puolia kuulistani, mutta nytpä se tuli tehtyä. Kyllä siinä hiki tuli ja viimeinen eli 26 kg ei kyllä noussut kovin korkealle. Päätin aloittaa rivin keskeltä oikealle ja sitten palata loput keskeltä vasemmalle. Juu, oli todella tieteellinen päätös järjestyksestä.

Yksi hetki treenistä jäi elävästi mieleen. “Miten tämä 24 kg tuntuu näin kevyeltä? Minähän ajattelin, että tämä on pitkästä aikaa tosi paha”. No juu, se olikin se 22 kg ja sain kokeilla hetken myöhemmin, että 24 kg oli painavampi. :D

Mutta sen treeniohjelman kimppuun on käytävä. Kesän viimeinen minigolfkisa paikallisia paria lukuunottamatta on takana ja nyt voi keskittyä keventämään näitä ihania värikkäitä kahvakuuliani.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: