Seisomatyöpiste laittoi selän kuntoon

Välillä hyvät asiat ottaa vastaan ja hyväksyy ja ikäänkuin unohtaa niiden olemassaolon on ne sitten pieniä tai isoja juttuja, mutta ei niitä kannata vain unohtaa. Olen saanut tehdä työni seisomatyöpisteessä kesästä lähtien ja se jos mikä on ollut iso asia. Kuva on hieman tumma, kun on ikkunaa vasten otettu, mutta kyllä siitä oleellisimman näkee eli vanhaan työpöytään laitettiin sähköistetyt nostojalat ja eipä se enää ala-asennossa ole.

Kuvassa vähän tuon käyttämättömän tuolin takana piilossa lattialla on tasapainolauta, jota käytän koko ajan ja josta en vapaaehtoisesti luovu. :)

Minulla on kausittain ollut pahoja selkäongelmia ja aloin tänä vuonna tekemään töitä muutenkin niiden voittamiseksi. CrossFit SixtyFive100 salilla kävin aluksi nimenomaan mobility tunneilla, sain työterveydestä lähetteen fysioterapeutille hierontaan ja olen tehnyt aktiivisesti töitä ominpäin ja osittain juuri fysioterapeutin ohjeiden mukaan. Pelkällä omalla työllä en kuitenkaan olisi päässyt siihen mihin seisomatyöpiste on minut auttanut. Enää ei tule pitkien päivien jälkeistä hartiajumia. Piste. Voiko tuosta oikeastaan sanoa mitään muuta?

Minulle se seisominen selvästi sopii ja harvoin istahdan kuvan tuoliin, joka itse asiassa nyt on kokonaan pois tieltä pöydän alla. Sivupöydästä jopa luovuin ainakin toistaiseksi, kun siirryin pöytäni kanssa tällä viikolla hieman väliaikaiseen kohtaan toimiston isommassa muutto rumbassa. Helposti voi mennä viikkokin, että en istu omalla paikallani ja on seisomapisteestä muutakin hyötyä kuin se, että selkä on kunnossa. Siitä on helppo lähteä liikkeelle, kävelemään keskellä työpäivää. Paljon parempi on käydä jonkun henkilön luona kuin vain lähettää sähköpostia. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: