Painonnostokoukussa

Heiaheia sanoi juuri

Ja täytyy sanoa, että olen koukussa. Vähänlaisestihan tuo on, mutta joka viikko lisää herkkua. :) Ja varsinkin herkkua, kun koko ajan oppii uutta.

Tänään melkein harmitti, kun tunti oli “liian kevyt”, mutta siinä oppi enemmän teknisistä yksityiskohdista kuin koskaan ennen. Opetus oli aivan erinomaista ja sopivasti hieman erilaista vierailevan ohjaajan Elli Gromovin toimesta. Paljon on oppinut jo tähän mennessä, mutta nyt tuli vielä hieman erilaista ärsykettä keholle. Clean and jerk toimii tämän päivän jälkeen paremmin kuin ennen ja hinku alkaa kokeilla isompia painoja on Suuri. Niin ja liikkuvuuden paraneminen hymyilyttää sopivasti edelleen. :)

CrossFit SixtyFive100 julkaisi muuten instagramissa kuvan päivän tekniikkatreenistä. Osui ja upposi parannus työnnön split asentoon ainakin minulla. Jostain syystä meinaa taaemman jalan kantapää osua melkein lattiaan ja sehän ei sopinut kuvioon.

Keskiviikkona puoli kuudelta jaksaminen on jotenkin tavallista suurempi haaste, mutta tänään sentään pidin syömisistä fiksusti huolen. Edellisviikosta tuli opittua kantapään kautta, että väsähtäneenä ja syömättömänä ei painonnosto tai mikään muukaan naurata.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: