2016 kahvakuulatavoitteet saavutettu ja 2017 tavoitteet jo mielessä

Mikä vuosi! 2016 jää mieleen monella tavalla, mutta kahvakuulanostamisen puolesta erityisesti siitä, että viime sunnuntaina liftareiden Vaasan joulutempauksessa nostin ensimmäisen kisatulokseni 22 kg:n kuulalla. Se oli kuulkaas OAJ 60 toistoa. :)

Tuloksenahan tuo ei päätä huimaa, mutta en ole viime kuukausina juuri kuulaa nostanut vaan tehnyt poikkeuksellinen monipuolista treeniä crossfit tyyliin. No CrossFit Sixtyfive100 on Vaasan liftaritreenienkin osoite ja se on minun syyni se. Mutta mitä ja miten treenaan on ollut aivan tarkoituksellinen jakso kohti … SM kisoja 2017!

Vaan hitsin hauskat kisat siis viime viikonloppuna pidettiin. Meitä oli loppujen lopuksi kahdeksan kultamitalistia ;) kun jokainen teki omat ennätyksensä, Sari jopa kaksi, että pääsi minun edelleni 12 kg:n työnnössä tuplakuulilla siis.

Jestas miten mahtavaa, että Vaasasta löytyy ryhmä rämä kahvakuulia kolistelemassa, ettei sitä tarvitse tehdä vain yksin treenaten. Sunnuntai-iltojen treeneissä on ollut taikaa ja hei salaisesti tuollaisina kisahetkinä minä pidän itseäni teidän valmentajana. ;) Poislukien tietysti Sari. :D

22 kg, onko se paljon vai vähän? Kyllä se paljon on, vaikka 24 kg on vielä paljon enemmän. Olin aivan alunperin ajatellut tavoitteekseni tehdä joulukuussa ensimmäisen kisasuoritukseni 24 kg:lla, mutta kesän keuhkokuumeen ansiosta ymmärsin tiputtaa siitä pari kiloa. Ei huono päätös, koska olen nostajana muutenkin äärimmäisen etanamaisen hidas kiiruhtaja.

Oliko se 2014 SM kisoissa, kun totesin olevani kahvakuulaurheilija. Hui mikä sana. :) Mutta juu, silloin ensimmäisen 16 kg:n biathlonin jälkeen niin ajattelin. Ei se tarkoita mitään huippu-urheilijaa ikinä, mutta omaan tahtiin etenevää kahvakuulaurheilijaa kuitenkin. Kaikki tapahtuu muun elämän ehdoilla, jotka ei ole niinkään hidasteet vaan raamit. Tämä 40+ kroppa on fyysinen kehikko ja perhe ja vaativa työ sitten toisenlaiset kehikot. Joskus tuskastuin siihen miten hitaasti voin edetä, mutta nykyään se on lahja, jota pysähtymiset ei poista. No hei totaalipysähtymisiähän tässä vuosien kuluessa on ollut monia, mutta silti aina uudet ennätykset odottaa kulman takana.

On se vaan niin onnellinen asia, että on olemassa laji, joka pitää palon ja hingun liikkua voimissaan. Rakkaus rautakuuliin ei vaan näytä hiipumisen merkkejä.

Saa nähdä mitä ensi vuosi tuo tullessaan. Ainakin sieltä pitäisi tulla ensimmäinen SM kisatulos 20 kg:n kuulalla. :)

Hei nyt minun on pakko lainata Maria Finellin fb postauksen video. Oman elämän kultamitalistejahan tässä ollaan, eikä iällä tai asialla ole mitään väliä.

Shine bright like a diamond each and everyone of you!

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: