1. treeni kohti kahvakuula SM kisoja

Eilen alkoi 7 viikon treenijakso. :) Sen verran on aikaa ennen kahvakuulaurheilun SM kisoja Haapajärvellä.

Rauta oli raskasta, mutta tarkoituksena olikin tehdä treeni, jonka perusteella kirjoitan treeniohjelman alun ja rungon. Tavoite on selva ja nyt lähtökohtakin, mutta saapa nähdä miten se välimatka lähtee sujumaan!

Harmittaa vieläkin loppuvuoden flunssa tai oikeastaan erityisesti nyt, kun väkisinkin sen vaikutukset huomasi. Toisaalta flunssassa on ollut todella moni ja taisin lukea eilen, että esimerkiksi lapissa ei ole ollut yhtä pahaa influenssakautta 20 vuoteen. Ja kyllä se on näkynyt Vaasassakin, että ihmiset sairastaa paljon.

Vaan vaikkahan rauta oli raskasta, niin on se rakastakin ja se ainainen uteliaisuus siitä mihin voi päästä – se on valloillaan. Juu, pidän yhtenä kantavana voimana uteliaisuutta, koska koskaan et voi tietää mihin pääset, vaikka minimitavoitteen olenkin aina ylittänyt. Entäs jos nyt pääsisi sen minimin yli? ;)

Oli aivan pakko laittaa tuo kuva, jonka laitoin jo eilen instagramiin. Koko päivä oli täynnä monta positiivista asiaa aamusta lähtien. Jaa, no sehän oli siis maanantain täydellinen vastakohta ja taisi siksi oikein korostua.

Aamulla muutin työpaikalla omaan huoneeseen, josta tulee mukava tukikohta maailman melskeissä. Iltapäivällä oikein tajusin kuinka paljon sillä oli juuri nyt merkitystä. Tulipa hyvä fiilis oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa. Kahvakuula puuttuu vielä pöydän alta, mutta se sinne taatusti tulee. :) Pöydän päällä on jo kiitos Sarin. :D

Töiden jälkeen pian suuntana oli CrossFit SixtyFive100. Soudin itseni lämpimäksi ja kaivoin kuulat esille. Ympärillä oli sellainen meno, että se ei muuten omaa tsemppiä laskenut! Toisaalta olisi ollut mukava olla mukana wodissa, mutta oma treeni oli jotain, mikä oli vetänyt puoleensa jo viime viikolla. Silloin vielä maltoin toppuutella ja otin pesäeroa flunssailuun.

On se, se on mahtavaa, se on vaikeaa, se on yllättävää. Rinnalleveto ei oikein toiminut ja tiedän heikon paikkani. Tahti vaikutti kevyemmälläkin kuulalla järkyttävältä. :D Mutta lähtötilanne on selvillä JA se, että nyt on aika ottaa treenejä videolle. Tekniikka ja aikasarjat on nyt tärkeintä.

Jestas on hinku nostaa!

Ja kolmas kuva instassa on kotoa. Koti on koti ja elämän keskipiste monella tapaa. Paras hetki eilisessä oli saunan lauteilla, kun pikkuinen tyttö heilutteli varpaitaan ja nautti elämästä. <3

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: