Aikaa on?

Hassu tunne, kun tietää etenevänsä treeneissä, mutta silti on “jäljessä” paljon siitä mitä ajatteli. Luopuisiko SM-kisoista? Eeeei missään nimessä, vaikka ehkä tulostavoite vaikuttaa tällä hetkellä turhan kovalta.

Eilen oli jotenkin ensimmäinen ohjelmallisesti täysin hallittu treeni ilman vallatonta hauskanpitoa ohjelman ohi. Tai no, kun kirjoittaa hauskanpidon ohjelmaan, niin silloinhan se on luvallista. :D

No kattaus oli siis tämä.

Ja tein mitä ajattelinkin eli treeni oli onnistunut. Siihen päälle tämänpäiväisessä liftaritreenissä neljän minuutin sarjat ja tilanne on juuri se mitä nyt on.

Ensi sunnuntain liftaritreenissä olisi mahdollisuus testiin, mutta se osuu viikon liian aikaiseen, joten saatan jättää väliin ja tehdä niin kuin parhaaksi tiedän ja tunnen. Aikaa on ja ei ole ja viikot hujahtaa hetkessä!

Jaa’a. Joka tapauksessa on tosi mielenkiintoista nähdä minkälaiseen nostokuntoon tässä pääsee. Kroppa tuntuu hyvältä eli mihinkään ei siis koske. En halua rikkoa itseäni ja siksi kuulostelen aika tarkalla korvalla, mutta mikäpä on kuulostellessa, kun tältä tuntuu. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: