3 treeniviikkoa ennen SM kisaviikkoa

Ilmottauduttu, osallistuminen- ja lisenssi maksettu ja treeniaika hupenee hupenemistaan… Huhhuh! :D

SM -kisoihin oli muuten ilmoittautunut 91 nostajaa. Melkoinen määrä.

Eilen ei ollut paras treenifiilis, mutta tein täsmälleen mitä olin treeniohjelmaan kirjoittanut eli silloinhan se oli täysin onnistunut treeni. No näin siis vaikka viikolla jäi yksi treeni kokonaan väliin rankan työviikon sekä kotihaasteiden takia. Onneksi kuitenkin tein keskiviikkona hieman muunnetun treenin olosuhteiden asettamissa rajoissa.

Tänään on mainio mahdollisuus testinostoon, mutta siitä tulee enemmän normi treeni kuin mitään ennätyksiä. Eiliselle oli pakko ottaa kunnon treeni, koska elämäntilanne nyt vaan on ollut haastava ja ei ollut kertakaikkiaan mitään syytä jättää tilaisuutta käyttämättä.

Olen itse asiassa tyytyväinen treeniohjelmaani. Se ottaa huomioon tekniikkahaasteet ja olen kehittynyt eritysesti kuulan alas heilautuksessa. Kuula ei pääse enää mitenkään retkahtamaan ja viemään sillä tavalla turhaan voimia. Liikkeen sujuva ja hallittu kaari on – no, melkein hallinnassa. :)

Ja jos ohjelma oli alussa enemmän apuliikkeitä, niin nyt olen siirtynyt enemmän itse OALC sarjoihin. Jos kolme viikkoa saa treenata terveenä ja hyvin, niin hyvähän tästä vielä tulee. Ehkä. Tai juu, siis ehdottomasti, koska olen tiedostanut paremmin mihin tässä ehtii ja luottamus etenemiseen on varsin hyvä.

Liftaritreeneihin testaamaan siis tänään (huonolla tuloksella Lift Me Cupiin) ja matka jatkuu!

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: