Ensimmäinen OALC 20 kg testi

No olihan se jotain. Eilen treenasin kovaa ja tänään sitten nousi 62 toistoa tasan 8 minuutissa. Menihän se melkein 8 rpm ja vähän pidempään kuin olin arvellut. Koskaan ennen en siis ole OALC:tä 20 kg:lla tulosta nostanut.

Pari pikku juttua on mielessä ja treenit jatkukoon. Oli se ihan hyvä tehdä tässä vaiheessa testi ja Sari otti sen jopa videolle. Videoinnit on jäänyt vähälle ja tekniikka ei ihan pysynyt kasassa… Mutta tästähän parannetaan ja katsotaan mihin asti ehtii. Ainakin vähimmäistavoitteeseen ehtii “helposti”.

Jännä miten sitä edelleen lipsahtaa joskus miettimään, että miten minä nyt jonnekin kisoihin voin lähteä, kun olen vasta matkalla kohtuutulokseen, kun niin monet vetelee ties kuinka monetta kertaa niitä minun tavoitelukujani. Toisaalta aina siellä on ennätyksensä tehnyt ja koko matka kisoihin asti on vaan niin palkitsevaa – joka ikinen kerta.

Motivaatio on mitä mainioin ja eteneminen on hauskaa, rauta kevenee ja tekniikka paranee. Näihin tunnelmiin voi hymyillen päättää tämän viikon. :)

Did you like this? Share it:

One Response to “Ensimmäinen OALC 20 kg testi”

  1. Sanna says:

    Hienosti nostettu. Itekin ajattelen ihan samaa välillä, mut sit pitä muistaa, että jostain jokainen on joskus aloittanut. Itse taas pohdin kehtaanko taas kerran nostaa samassa sarjassa kuin ennenkin jos ei tulosparannuskan ole taattu… Mutta sit päätin, että kyllä kehtaan! Kiva nähdä kisoissa

Leave a Reply

See also: