Lisää toistoja hieronnalla ja rintarangan avauksella

Kun treeni ei kulkenut, niin suuntasin eilen hierontatuokioon fysioterapeutille, joka auttoi viime vuonna asentohuimauksen kukistamisessa ja sen jälkeen vaiheittain hartiaseudun jäykkyyden poistamisessa tai enemmänkin rintarangan avaamisessa. Kyllähän tässä on tullut treenattua ja se toissaviikon 20 kg:n testi laittoi liikkeelle jäykistymisen, joka piti nyt viimeistään pysäyttää kerta heitolla. Hieronta auttoi ihanasti ja vaikka sitä ei tullut ajatelleeksi miten vähän pää tai selkä kääntyi, niin 45 minuutin jälkeen oli ihan eri tilanne.

Ajattelin, että hieronnan jälkeen saisin helpommin jatkettua omin voimin ja kyllä se varmasti niin onkin. Siispä tänään “työkaluina” oli kuminauha ja putkirullat. On siinä mainiot välineet, ei voi kun hymyillä rullailun jälkeisissä tuntemuksissa. :)

Aivan varmasti liika jäykkyys vie toistoja kahvakuulaa nostaessa. Harvinaisen letkeänä olen viimeistä puoltatoista viikkoa lukuunottamatta saanut treenata. Olen kyllä lämmitellyt paljon paremmin ennen treenejä kuin koskaan ennen. Sillä on varmasti ollut merkitystä.

Jospa ehkä huomenna olisi taas aika tarttua kahvakuulan kahvaan. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply