Norosta nousee fenix

En toivo kenellekään noro virusta varsinkaan sen jälkeen, kun olin varsin toimintakyvytön 7 päivää alkaen siitä kamalimmasta ensimmäisestä päivästä. Vatsa ei toimi kunnolla vieläkään, mutta liikunta on lääke eli nyt tarvitaan vain sopivaa liikettä ja käveleminen on minulla tähän saumaan ihan parasta, vaikka eilen pääsinkin jo aloittamaan myös kehonpainotreenillä.

Upea, upea, upea ulkoilusunnuntai ja että osasinkin nauttia alkutalven parhaasta ostoksesta eli Icebugeista. :)

Iso osa kävelyteistä oli jo sulanut, mutta pitkiä pätkiä oli edelleen jäällä ja joillain paikoin se jää oli todella sileää. Jäästä vaan ei tarvinnut olla huolissaan, kun nastat puri taas hienosti.

En tykkää kävellä (tai juosta) nastoilla sulilla teillä, koska se on aika rouhean tuntuista, mutta kyllä tänään oli vielä reilusti niin paljon jäätä, että kenkävalinta osui oikeaan.

Ihana aurinko! Kun suurin osa viikosta on ollut tavalla jos toisellakin kitumista, niin tätä keliä vaan arvostaa entistäkin enemmän. Tuuli oli melkein nollassa, eikä enää tarvinnut paksuja toppavaatteita.

Ihana päästä illalla vielä nostamaan kuulaa Vaasan liftariporukan kanssa. Kyllä elämä voittaa, vaikka nyt tyttö onkin kuumeessa.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: