Vaasan liftaritreeneissä nostettiin kahdella kuulalla

Nousee se väsyneenäkin ja tavallaan väsyneessä tilassa joutuu muistamaan ja oivaltamaan… Kahden kuulan nostaminen on jostain syystä juuri nyt se juttu, jota tekisi mieli oppia enemmän ja miksipä ei. SM-kisoissa oli mahtava oman viestiosuuden jälkeen katsoa ja verrata hyvin erilaisten nostajien tekniikkaa. Siinä todellakin näki eroa, että kuka oli nostanut paljon kahdella ja siis tekniikasta oli paljon ylimääräistä pois.

Näytti muuten hyvältä, kun katsoi liftareiden kahden kuulan nostamista. :) Oma nostaminen oli aika huteraa, mutta kyllä se siitä.

Jospa ensi viikolla voimat alkaa palautua. Treenihinku on tavallisen kova, mutta kyllähän sitä joutuu huokaisemaan, kun mikään ei nouse ihan niinkuin pitäisi. Ennen liftaritreeniä tehdyt kyykkysarjatkin, no ne nyt oli. Normaalia kevyemmillä painoilla sain jalat vapisemaan. Ehkä ensi viikolla pääsee taas nauttimaan tekemisestä.

Jaa, nyt keksin mikä oli tämän päivän treenien kohokohta. No se oli kun Hanna ihmetteli, että teenkö lankkua ollenkaan, kun puhuin samalla koko ajan. ;)

Minigolf kausi muuten lähestyy! Eilen pääsi jo yhtä rataa lyömään Vaasan Vaskiluodossa ja pian on paljon lisää pelattavissa.

Minigolfmotivaatio ja hinku on kuulostelussa. Se ON hauskaa, mutta onko tänä vuonna jotain tavoiteltavaa. Lyönti oli kyllä heti ensi kerrasta paremmassa kunnossa kuin keväisin on ollut tapana.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: