Aamulenkkikoukussa

Ihana juosta aamulenkkiä pikkupakkasessa auringon paistaessa! Vajaa kaksi viikkoa sitten juoksin (=hölkkäsin) ensimmäisen kerran ja nyt teen sen joka toinen päivä. Ihan harmittaa, kun huomenna aamulla pitää jättää väliin.

Kyllä tämän täytyy olla kevättä, kun juoksujalkaa polttelee, vaikka minä en mikään juoksija ole, enkä tule koskaan olemaankaan. Ehkä tämä on vain linnunlaulukonserttien syytä. Tässä maistiainen parin päivä takaa.

Pidän tarkasti huolen, etten juokse peräkkäisinä päivinä. Vaikka lenkit on lyhyitä, niin en halua äkkiseltään jalkoja kipeiksi. Uudet juoksukengät joudun kyllä hommaamaan…

Nice Run olisi reilun kuukauden päästä. Jospa sitä vahingossa linnunlaulun koukuttamana lipsahtaisi jonkinlaiseen 5 km juoksukuntoon. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: