Vuosi treenaamista CrossFit boxilla

Tulin juuri painonnostotunnilta CrossFit Sixtyfive100 salilta. Oli tosi hienoa tuntea, että tiesi ja osasi jotain taatusti paremmin kuin vuosi sitten, kun ensimmäistä kertaa samalle tunnille uskaltautui. Painonnosto on niin kerta kaikkiaan mahtava laji. Jos en olisi niin koukussa kahvakuulaan, niin nostaisin taatusti enemmänkin tangolla, mutta nostanpa nytkin jotain ja erityisen mielelläni. :)

Aika helppo on sanoa, että CrossFit Sixtyfive100 on Vaasan paras treenipaikka. Siellä on kaikki mitä tarvitaan – ainakin silloin, kun kuulani asuvat siellä. ;) Mutta siis aidosti sieltä löytyy kaikki mitä treenatessa tarvitsee. Juu kyllä, koska siellä asuu myös fiilis.

Ymmärrän hyvin, että moni arastelee crossfit salille menemistä ja arastelenhan minäkin tavallaan yhä edelleen. Olen loppujen lopuksi vähän ollut varsinaisissa wodeissa. Nolottaa ihan myöntää miten vähän niitä on käynyt, mutta täytyy myöntää, että olen vähän yksinäinen susi jo senkin takia, että oma elämäntilanne ei mukaudu harrastusaikatauluihin vaan treenin aika on just silloin kun siihen sattuu olemaan aika. Ja eihän sitä aikaa läheskään aina tiedä paljon etukäteen.

Mutta joka kerta salilla tarkoittaa uuden oppimista. Ei siis vain treeniä vaan nimenomaan uusia taitoja. Ei paha juttu ollenkaan, vaikka monia juttuja arasteleekin etukäteen, kun paikalle menee aina omana itsenään. Minä kun en ole mikään huippuhoikka, nuori, akrobaattinen tai muuten täydellinen vaan todellakin oma itseni.

Yksi erityinen asia täytyy mainita missä olen vuoden aikana kehittynyt valtavasti. Se on liikkuvuus. Nilkkojen liikkuvuus on alkuun nähden loistava, mutta ranteiden liikkuvuus on kehittynyt eniten. Jestas miten ranteisiin sattui kun vuosi sitten yritti etukyykkyä tai rinnallevetoa. Ero on huikea!

Jestas miten tärkeää se hyvän treenifiilislajin ja paikan löytäminen on. Silloin sitä liikkuu varsin automaattisesti tai ei ainakaan lopeta. Huh, en voi ajatellakaan mitä tapahtuisi, jos lopettaisin liikkumisen. Huh, huh.

Ulkona on juuri nyt kauhea lumikerros keväiseen tyyliin, mutta kyllä kesä lähestyy. Kuulat muuttaa pian ainakin muutamaksi kuukaudeksi pihalle ja minigolf vie mennessään, niin ja juoksukengät juoksuttaa ja aion viedä polkupyöränkin huoltoon. No syksy ja salikausi tulee sitten taas aikanaan. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: