Hiljaiselosta aktivoitumista

Kolme viikkoa oikeastaan täysin ilman liikuntaa, mutta tänään nostin 8 kg:n kahvakuulalla 221 toistoa. No, onhan se jotain ja otan nyt tavoitteeksi kesän mittaan nostaa kuulakoko kerrallaan reippaan tempaustuloksen. Virtuaaliliigan tempaus osuus jatkuu elokuun loppuun, joten siinä on hyvää tavoitetta tai treeniaikaa. Ajatuksena alunperinkin oli keskittyä nostamaan nostonopeutta, joten sillä tiellä syksyyn.

Viime viikkojen liikkumattomuus ei ollut oma valinta, jos en sitten sano niin, että valitsin toipua sairastelusta kunnolla. Antibioottien kautta piti ottaa vauhtia, mutta eiköhän tämä nyt tästä ja hymyssäsuin huomasin tänään liftaritreenien jälkeen ajattelevani, että ensi viikolla voin liikkua hyvällä omalla tunnolla ilokseni sen mitä mieli tekee. :)

Kesä ei ehkä ole tulevalla viikolla, mutta jos sen jälkeen. :)

Hassu juttu, mutta yllätin itseni miettimästä, että hankkisinko pari välikoon kuulaa… Kahvakuulanostamisen erityisen hauska juttu on, että aina voi tehdä ennätyksiä. Kukaan ei kiellä nostamasta välillä pienemmillä kuulilla ja edetä siinä sitten taas askel kerrallaan painavempiin. Tai kukaan ei kiellä vaihtamasta lajia. Aina voi edetä ja ottaa askelia suuntaan ja toiseen.

Kahvakuulakesä :) no taatusti. :) Ja paljon muuta!

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: