Paljonko Vaasan alueelle mahtuu kuntosaleja?

On ihan pakko ihmetellä, että mitä ihmettä Vaasassa on meneillään, kun uusia saleja aukeaa kuin sieniä sateella. Paljonhan täällä jo saleja on: Wasa Gym House, Tennis center, Wasamove, CrossFit SixtyFive100, WSC, Kuntotalo, Easy Fit, Fit1, Ladyline parin salin verran, surullisen kuuluisa WAW ja mitä kaikkea tähän mennessä onkaan ollut. Nyt on tullut ainakin Superstark Gym ja Amazing Family Gym aloittaa ymmärtääkseni kolmella salilla. Olikohan vielä joku muukin? Wasamove ainakin uudistuu ja kasvaa muuton myötä.

Hurja salitarjonta on tietysti hyvä asia, mutta meneekö kisa jo ihan mahdottomaksi. Ehkä. Tai sanotaan, että kyllä minä ihmettelen miten kaikki löytävät elintilaa.

Jos mietin omia suosikkeja tai saleja missä olen ainakin jossain vaiheessa käynyt, niin perinteisemmistä paras on Wasa Gym house. Siellä tuli työstettyä hienot mave, takakyykky ja penkki tulokset. :)

Gym house

Tennis Centerillä käyn edelleen toisinaan.

Ja senhän blogista näkee, mikä on viimeisen vuoden aikaan ollut vakiopaikka ja varmasti paras treenipaikka mitä tällä erää tiedän.

Aika moni olemassaolevista saleista on tullut katsottua jollain tapaa, mutta ei silti puoliakaan. Kesän aikaan aion testata useamman, vaikka enimmäkseen treenaankin omassa pihassa ja muutenkin aurinkoisen(?) taivaan alla. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: