Kahvakuula kesälomareissaa

Yksi kuula, muuta ei tarvita matkaan mukaan. No ei tietysti tarvitse sitäkään välttämättä, jos käyttää erilaiset tilaisuudet hyväkseen ja tekee kaiken kehonpainolla, mutta minulle tämä vaan niin toimii. Kahvakuula kyytiin kesälomareissulle ja sopivalla hetkellä heilauttaa. Itse asiassa en tee edes mitä tahansa heilautusta vaan teen sarjoja nopealla tahdilla niin kuin olen suunnitellut.

Itse treeniin en käyttänyt tänään kuin reilun vartin, mutta se oli enemmän kuin ei mitään. Vaikka kotona käyttäisin vähintään kolmea kuulaa, niin ei yhden kuulan treeni sille häviä. Eihän aina tarvitse tai kannata tehdä samaa ja samalla tavalla. Muutan muutenkin tekemisiäni koko ajan, vaikka tämän kesän keskitynkin tempaamiseen.

Kyllä minä sen vielä opin. :)

Olipa ihana terassi treenipaikaksi. Sateen jälkimainingeissa happea riitti ja jalan alla terassilaudat tuntui todella miellyttävälle. Ympärillä oli huikea vihreys ja sateen tuore syreenien tuoksu. Kyllä kesä on upeaa aikaa ja sielu lepää.

Tuollaisella hetkellä katoaa kaikki kiristys ohimoista, kun ajatukset on siinä hetkessä ja keskittymisessä, kädessä tuntee miten hyvin tekniikka toimii tai ei. Yksi epäonnistunut toisto ei haittaa, kun seuraavan saa taas oikeille raiteille. No kevythän tuo minun kuulani nyt on, mutta yritän tässä tehdä itsestäni tempaajaa ja kotona taas tempaan painavemmallakin. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: